Vigtig info vedrørende dit medlemskab i FPU

(FOR ENGLISH CLICK HERE)

For et år siden besluttede medlemmerne i FPU at træde ud af Serviceforbundet. Den 1. maj 2017 var udtrædelsen en realitet. Vi opfordrer dig til at orientere dig i dette skriveri, hvor vi oplyser om de ændringer, som udtrædelsen har lige nu.

Fremover skal du derfor benytte fpu@flyvebranchen.dk og/eller 36132515, når du skal have fat på os

Er du på betalingsservice? Samtlige betalingsserviceaftaler mellem Serviceforbundet og FPU er ophørt. Derfor skal kontingenterne lige nu betales via girokort, der sendes ud. Girokortene skal betales via netbank, bank, posthus eller lignende, og de kan på nuværende tidspunkt ikke tilmeldes betalingsservice. Vi arbejder lige nu for at få en ny og velfungerende betalingsserviceaftale på plads. Når den er på plads, så informerer vi dig omgående.

Er du udelukkende medlem af FPU? Du modtager ikke et girokort før slutningen af maj 2017. Her vil du til gengæld modtage en dobbeltopkrævning for dit medlemskab for både maj og juni 2017. (Husk, derfor at lægge penge til side i maj.)

Er du også medlem af Min A-kasse? Så gælder ovenstående for dig. Og desuden modtager (eller har allerede modtaget) et girokort med opkrævning for dit a-kassemedlemsskab for maj.

Betaler du nu fra en udenlandskonto? Så skal du betale de girokort, du modtager, nøjagtig, som du gør nu, men med IBAN: DK8404004022143188   SWIFT: LOSADKK

Er du på løntræk? Så får du direkte besked via din tillidsrepræsentant

Benytter du LO-plus? Vores LO-plus-ordning ophører (men FPU forbliver selvfølgelig medlemmer af LO). Vi har heldigvis et aldeles fordelagtigt alternativ: Igennem dit FPU-medlemskab får du nu adgang til Forbrugsforeningen, som kan give lignende rabatter. Læs mere her!

Har du valgt vores fritidsulykkeforsikring via ALKA? Du fortsætter automatisk med samme præmie og med flere fordele igennem Tjenestemændenes Forsikring. Forsikringen vil fortsat skulle betales over det faglige kontingent. Derfor vil du først blive afkrævet betaling for denne i slutningen af maj (læs ovenfor). Læs mere her!

Gruppelivsforsikringen ophører: FPU’s bestyrelse har inden udtrædelsen af Serviceforbundet besluttet at Gruppelivsforsikringerne skulle bringes til ophør fra den 1. maj, udbetalingen var for lille og for få benyttede den.